22 Aralık 2013 Pazar



SUSSAN OLMUYOR, SUSMASAN OLMAZ…

O kadar insan tanıdım, bunların çoğu amaçsız, bir hedefi ve bir yarar tarafı omayan insanlar. Güya bir ideoloji tutturmuş, bir davaya adanmış bastırıp gidiyorlar. Her fadakarlık ondan, her çaba ondan, her başarı ondan.

Bu kadar basit mi?

Geçeceksin onu kardeşim. Bunu ancak cahillere, yağdanlık kaflara yutturursun. Hiçbir üretkenliğin olmayacak, bunun adınıda “İTAAT” olarak sayacaksın. Eleştirmek, açık aramak onlara mübah, başkasına günah.

Artık bırakın bunları. Sizin kortuğunuz o “YENİ NESİL”var ya , bunları yemiyor. Haa tabi siz “YENİ NESİL” ide sevmezsiniz. Çünkü onlar asi, şuursuz, gayretsiz, beceriksiz ve saygısızlar. Onlar sizin yaptığınızın onda birini yapamazlar. Siz çok çektiniz dimi? Onlar bedavadan geldi buraya. Onlar öyle sıkıntı görmedikleri gibi bir sıkıntıcık bile çakemezler.

Ya arkadaşım onların çektiği sıkıntı: SİZSİNİZ. Bu onlara yetiyorda artıyor. Siz tekdiniz kimse önünüze engel olmadı, size kimse kösteklik etmedi, sizi çekemeyen kimse yoktu, sizin başarınız sadece kendinizde kalırken, bunlarınki cihana ait olacak ve oluyorda zaten.

Bırakın engel olmayı, destekte olmayı beklemiyor bu nesil sizden.

Bununla yüzleşin. Kabullenin artık şunu. Yoksa bu “YENİ NESİL” çok daha asileşecek ve başınıza dahada bela olacak.

Benden söylemesi.

Saygılar. 22.12.13
                                                                                                    A.Kemal PINAR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder